#ladiesfirst

  Οι κυρίες προηγούνται

  Στο πλαίσιο της κουλτούρας του δρόμου, ξεκινάμε ένα νέο πρόγραμμα όχι μόνο για κυρίες. Οι αξίες μας περιλαμβάνουν την ελευθερία, και αυτό περιλαμβάνει την ελευθερία στο τι θέλετε να φορέσετε. Αντιλαμβανόμαστε τη μόδα ως κάτι που μπορείς να δείξεις ποιος είσαι. Και το απολαμβάνουμε. Και πιστεύουμε ότι θα το απολαύσετε κι εσείς!

  Το streetwear δεν είναι για γυναίκες; Τι;!

  Σίγουρα δεν συμφωνούμε με αυτό. Γνωρίζατε ότι μέσα στο χαρτοφυλάκιό μας, οι κυρίες μπορούν να επιλέξουν από 69 μάρκες από τις οποίες διαθέτουμε γυναικεία συλλογή; Από αυτές, οι 5 είναι ειδικά για γυναίκες. Υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες, γιατί να μην επιλέξετε προϊόντα για αγόρια; Ξαφνικά έχετε 114 μάρκες εδώ! Επειδή τα #ανδρικά ρούχα σας δείχνουν υπέροχα. Κάτω από αυτό το hashtag θα βρείτε το κίνημα που ξεκινήσαμε με τις Annet X και Veronika μας. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους φωτογραφίζουμε κάποια κομμάτια σε κορίτσια και αγόρια. Είσαι κορίτσι και φοράς ανδρικά ρούχα; Βγάλτε μια φωτογραφία και μοιραστείτε τη στο Instagram με το hashtag.

  Τα κοκαλιάρικα και νεαρά κορίτσια είναι πιο όμορφα

  Μια δήλωση που συνδέεται με ολόκληρη τη βιομηχανία της μόδας, αλλά δεν είναι πλέον αληθινή. Ανάμεσα στα μοντέλα μας θα βρείτε κυρίες όλων των σχημάτων και ηλικιών και το streetwear τους ταιριάζει σε όλες!!! Έτσι, είτε τρέχετε υπερμαραθώνιους είτε προωθείτε το σύνθημα ότι το καλύτερο άθλημα είναι ο καφές και το κέικ, θέλουμε να πούμε σε εσάς και σε όλες τις αδελφές μας - είστε όλες QUEENS!

  Η μητέρα σου

  Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ μας. Δεν μας ενδιαφέρει αν μόλις αποφοιτήσατε, αν είστε μητέρα σε άδεια μητρότητας ή αν είστε ήδη ματαντόρ στον τομέα σας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τι μπορείτε να κάνετε και αν θέλετε να βελτιώσετε την Queens μαζί μας. Γι' αυτό προσφέρουμε τη δυνατότητα μερικής απασχόλησης ή ευέλικτου ωραρίου εργασίας. Είναι σημαντικό για εμάς οι άνθρωποι να αισθάνονται καλά μαζί μας και να έχουν χρόνο για την οικογένεια και τα χόμπι τους, ώστε να μπορείτε να κάνετε αίτηση και εσείς και ακόμη και η μαμά σας.

  Οι υποσχέσεις δεν είναι λάθη

  Βασιζόμαστε στην τήρηση των υποσχέσεών μας. Έτσι, όταν διαβάζετε εδώ για όλες τις δηλώσεις μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τις εννοούμε. Δεν γράφουμε πάντα για όλα όσα κάνουμε, αλλά αξίζει να αναφέρουμε, για παράδειγμα, την υποστήριξη υποσχόμενων καλλιτεχνών ή οργανισμών όπως το #holkyzmarketingu ή το Women in Business. Επιλέγουμε επίσης μια ποικιλία φιλανθρωπικών έργων. Στο παρελθόν, βοηθήσαμε ανύπαντρες γυναίκες ή παιδιά από παιδικά σπίτια. Πιστεύουμε ότι κάτι πρέπει να επιστραφεί στην κοινωνία, οπότε προσπαθούμε να συνεισφέρουμε.

  Ποιος ετοιμάζεται για Queens

  Πιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι το λογότυπό μας λάμπει σε πολλές σκηνές και το hashtag Queens εμφανίζεται στα προφίλ που ακολουθείτε στο Instagram. Η συνεργασία με τους influencers είναι κάτι περισσότερο για εμάς. Βέβαια, αναρωτιόμαστε πώς θα φτάσουν τα πράγματα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, αλλά και κατά πόσο αυτοί που είναι τα πρόσωπα των Queens αντιπροσωπεύουν πραγματικά αυτό που πιστεύουμε. Είμαστε αληθινοί και έχουμε μια κοινότητα σπουδαίων ανθρώπων γύρω μας.

  #ladiesfirst